dilluns, de gener 22, 2007

Només o encara?

En el moment d'escriure aquest "post", encara manquen... Us he posat un rellotge de compte enrere a la part dreta del bloc i crec que vaig a llevar el comptador de visites. Això de que per nassos et llancen cada vegada un popup amb publicitat és un "fer-la-mà".

"Encara"?. Segons es mire. Des de la vessant de l'organització i planificació del viatge, sembla que és despús-demà. Quants anirem? Per on tirem? (Roth no té aeroport). Amb quants dies d'antelació? Quan tornarem?... De moment, i per obrir boca: ja no tenim lloc a Roth. No està gens malament, eh?.

Des del punt de vista esportiu són 22 "setmanes-microcicles". A mi ara em semblen 22 vides. Per una banda, crec que és exactament el que un panerot com jo necessitaria per canviar la seua complexió i ésser quelcom semblant un triatleta de llarga distància, però per l'altra, com diu el meu amic Josep Fuster d'Oliva: "El que n'hi ha, juga" (per cert, què collons estarà rumiant tant de temps fent mutis?) .

Estic vivint cada setmana com una mena de muntanya que he d'escalar, incloent esforços, moments de cansament, síndromes de Simó i les satisfaccions pròpies d'anar poc a poc arribant al cim.

Una altra visió és la d'un trencaclosques (see bellow) que hem d'encaixar i pactar entre la quefa, Marcos, les meues cames i jo mateix.


Com ja sabia quan vaig mamprendre aquest viatge, açò no és més que anar saldant "comptes" negatius amb positius, i que finalment, guanyen els positius. Un exemple clar és el temps que furte als meus fills front l'orgull que tal vegada puguen sentir de son pare algun dia.

Això sí: després has de moure les cames...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Josep Carles, no he aconseguit el teu mail, si vols, em pots escriure a jmfons@terra.es, o al de la feina, herbaldea@herba.es
Si no t'importa, he ficat un enllaç del teu blog al meu.

una abraçada

Robert ha dit...

Després de vore el planning setmanal a colors, m'acabes de furtar el títol de "metòdic" de l'èquip.

Cap de fibló ha dit...

Tot es pega, no? De tota manera, cal tirar d'una certa metodologia per trobar hores d'on no hi ha. Tenir l'estructura setmanal de les hores al cap és imprescindible per tirar endevant. De moment, no pense dir a ningú que no vols fer el triatló d'Elx amb mi i que prefereixes anar per floretes a la muntanya. ;-)

 
Script per a les estadístiques de Google