dilluns, de setembre 18, 2006

Proves d'afotets i xicotet homenatge al primer invitat

La veritat és que molt efectiu açò d'incloure fotos als posts del blog. Aquesta que ens va enviar Josep, no és més que una prova, com deia a l'assumpte, i un gest d'agraïment al primer invitat del meu blog.

La gent que no ens coneix pensaran per la traça que portem, que estem disputant el pòdium, però llastimosament, no era més que una lluita pel cinquè i el sisè lloc... ;-)

Bé, aprofite: ja estic seleccionat oficialment per al curset de "marres" i afortunadament no hi són massa jornades, no hi seran fora d'hores i supose que no ens posaran massa deures. Així que ja tinc una excusa menys.

Per altra banda, vaig enviar-li un e-correu al meu "entrenador" americà per a contar-li l'idea i ara vos passe la resposta.

Ara (i quan no?) el meu cap està molt confós, però tinc clar que faré al voltant de 6 mesos de preparació, cinc dies a la setmana, i aquest trimestre el dedicaré a aprimar-me una mica, a carregar quilòmetres tranquil·lament, i a enllestir el meu cervellet. Aixì que hi serà un embaràs prematur (fixeu-vos que no parle encara del part)...

Tots sabeu que és bo anar carregant-se també de pensaments positius. Escoltar i sobretot llegir "Camí d'Ítaca" és un d'ells, i una autèntica delícia i va ser la font d'inspiració del títol d'aquest blog. Anava a copiar un tros només, però el següent post vos el copie sencer. Són tantes les similituds!!! Posted by Picasa

1 comentari:

Juan ha dit...

De cine! Seleccionat per al curset i amb possibilitats de compaginar curs - entrene, guay!
Tremola any 2007 que els de Tira tu si vols anem a per tu!
De moment i per a fer boca el diumenge 21 de montanya, o no volies?
Sigau bons,

 
Script per a les estadístiques de Google