dilluns, de novembre 06, 2006

Encara que no ho semble, la cosa es mou

Arran de l'allau de peticions-reclamacions (una) per tindre el bloc aturat gairebé deu dies, vos resumisc breument com va la cosa:

Tot va molt poc a poc dins del meu cap, i encara més xino-xano a les meues cames, malgrat haver fet ja més llarguets a peu que mai a aquestes alçades de la temporada però, com sempre, sense cap continuïtat i trellat.

Dissabte va aparèixer a escena una persona que a ben segur esdevindrà clau en aquesta aventura: li diuen Marcos Greus i crec que ja vos vaig dir que va nàixer a Almussafes (Ribera Baixa). És llicenciat en Educació Física i Entrenador Nacional de Triatló. Vam compartir durant una bona estona una magnífica conversa, on principalment, vaig confirmar que ambdós estem en la mateixa onda respecte a com prioritzem la nostra passió per l'esport en les nostres vides i que m'oferirà un treball de molta qualitat. Em vaig quedar bocabadat quan vaig vore el dossier que em va presentar i totes les dades que em demanarà. Dir-vos que és un tio de puta mare, està de més.

Crec que va flipar molt amb el llegendari "Tira tu si vols Training Way", és a dir, allò de preguntar-se cinc minuts abans de cada sessió allò tan científic de: "Va, hui què fem?", però també (i molt), en assabentar-se que ja portem unes setmanetes fent sessions d'una hora i escaig, i fins i tot, almenys una mitja marató de muntanya. El puntilló va ser quan li vaig dir que a l'endemà faríem un "test" de dues horetes de res per la Calderona. Em pega al nas que fou la darrera "burrà" en molts mesos. ;-) De fet, ja l'hi he dit que comencem ja, malgrat que la meua idea era començar al Gener. Vol que ixca a la marató de València i només resten 3 mesos.

Respecte a la sessió muntanyera, i encara que tenia els meus dubtes per com respondríem els meus bessons, dir-vos que ens va eixir un entrenament deliciós: oratge perfecte, entorn meravellós, bones sensacions i bona companyia. Gràcies companys.

6 comentaris:

Robert ha dit...

Doncs a mi encara em fa mal la part inferior dels bessons. Res d'importància, tot falta de costum. Demà a eixir si no plou.

Juan ha dit...

No en fotis que alló de "avui qué fem?" no és correcte? ja, ja, ja!! si portem un fum de anys eixina!

Aprofita abans de començar el pla, per fer "bojeries" com les del diumenge passat, qué després el Mister el ficarà al lloc... i jo m'encarregaré de que en les parts de correr li facis cas, ji,ji,ji!.

Sigau bons,

Anònim ha dit...

Home!!! Ja està ací el míster...
Tens tota la raó Juan. És una autèntica bojeria el que esteu fent a estes alçades de la temporada. Podeu arribar prou "petats" a l'època competitiva que és un s'ha de rendir de veritat.

Encara que en algun lloc de segur que hi ha un estudi publicat del nou sistema d'entrenament "va a vore que fem que hui estic a tope"

Salut i kilòmetres (però espaiet)

Juan ha dit...

Hola Marcos:

Qué conste que al amic Josep el tens molt formal, si no toca passar de 150 pulsacions, doncs no passa i tan tranquil, "quien le ha visto y quien le ve", ja,ja,ja!.

I ara acabem els entrenes amb dos rectetes progressives, com els "pofesionals"... ara bé, si el més que ve, pete jo en la marató de Espadán, ja vos ho diré als dos... perque els entrenes de Josep Carles valen per a tot i per a tots, o no?


Sigau bons,

Anònim ha dit...

Hola Juan:

Clar que el tinc formalet!!! És l'única forma d'anar progressant com cal.

Els entrenos de Josep no valen per a tot i per a tots. Hi ha un principi del entrenament que diu que l'entrenament ha de ser "indivudual" (per a cada persona), atre que diu que ha de ser "específic" (per a cada objectiu en particular; no és el mateix correr la marató que correr la marató després de 3,8km nadant i 180km en bici) i atre que diu que ha de ser "progressiu" (ha d'anar de menys a més i hui per hui no és un volum suficient per a fer en garanties la marató d'ací un mes).

Espere haver resolt algun dubte.

Marcos en el contestador del 902...

Anònim ha dit...

Si, probablement per la qual cosa es

 
Script per a les estadístiques de Google