dilluns, de novembre 13, 2006

Primer entrebanc

Dijous passat vaig anar al dermatòleg per a que em tornara a tractar una taca que tinc a la part externa de la canella de la cama esquerra. No és gens greu, però és increïblement molest el picor que sovint em provoca i, perquè no dir-ho, per la part estètica de l'assumpte. Home, els feixucs que em pregunten cada dos per tres que en què em vaig cremar, també han ajudat a pegar un "espentonet" i forçar un nou tractament.

De fet, vaig ser jo qui va "obligar" al metge a que em fera una biòpsia i encertar d'una puta vegada el diagnòstic. A tot açò, li pregunte si li tocarà posar-me un torniquet o quelcom semblant, i em diu que no, que això seran "bufes de pato" i que per tant, serà un segonet i au.

Per fer-ho rapidet: 3 punts de sutura i la frase clau: - "Bueno, ya está. Ahora, dos semanas sin nadar, sin ir en bici y sin correr". So mamó, no n'has fallat cap !!!! AAAAGGGGGHHHH !!!!

Bé, al remat he acabat fent com Robert Meneu, és a dir, aplicar coeficients correctors, i si no passa res, aquesta nit en faré una sessió de quaranta minutets xino-xano.

Vinga vaaaa... deixem-ho en "entrebanquet"

1 comentari:

Robert ha dit...

Espere que no notares cap molèstia però ves en compte amb les infeccions.

 
Script per a les estadístiques de Google