dilluns, d’abril 23, 2007

La tenim !!!

Ha trigat una miqueta massa, però tot arriba. La veritat és que no tinc ni paraules ni malauradament més excuses per tirar-li la culpa a la bici.

La màquina que veieu en la foto és una autèntica meravella i l'amor ha sorgit des de la primera pedalada. Supose que el meu vers ella, perquè em temo que a l'inrevés no serà igual la cosa. Ho sent molt, però sóc el que t'ha tocat, xiqueta.



Dissabte vaig rodar al voltant d'uns quaranta quilòmetres per ajustar-la una mica i ahir mateix em vaig clavar entre pit i esquena, 164 quilòmetres per a fer boca. Les meues cames i sobretot el meu cul (llegiu forigol), donen fe que la qualitat de la "burra" és excel·lent. A Roth no farà miracles, però un plus de comoditat i lleugeresa segur que aportarà.

La setmana ha anat prou bé... supose. Anomenar un microcicle de ajust , per a "descarregar" un poc, i acabar-la en 15 hores i un quart de treball efectiu, no està gens malament.

Percep certes millores en les tres disciplines i un increment impressionant en la meua condició física. El proper dia 6 a Elx (Baix Vinalopó), serà un més que bon examen per veure com estic. Ja vos donaré la llanda, ja...

Que tingueu una bona setmana.

2 comentaris:

keLermAn ha dit...

Felicitats, has comprat una bona eina. Ara l'has de vestir amb un parell de rodes pata negre i llestos!

Va que ja tenim la temporada aqui!

Juan ha dit...

Estic segur que hasta en la meua hidrida de paseig cumpliries en Roth, per lo que amb la maquineta que t'has firat: a trionfar.... anim en els entrenes que estàs fent que són la garantia del éxit!!

 
Script per a les estadístiques de Google