dijous, de maig 31, 2007

Number 2420. From Almàssera (Occupied and fucked Territorys)...


Eixiré en l'últim grup. No sé quin ha estat el criteri de selecció, car reconec gent bona en el meu tall... ??

Tant em dóna. Té coses bones i coses menys bones.

Aquesta setmana és sens dubte la més dura de totes. De moment, tot bé encara que la traca final, com sempre, el cap de setmana.

Bons símptomes: ara ja no dorm, ara entre en una altra dimensió i recupere d'allò més bé. No perc un puto gram, però menge com una revolta de riu i el més important, em divertisc entrenant malgrat anar a soles. Us parlaré del divertiment amb relació a un Ironman.

Au.

2 comentaris:

Michi ha dit...

Pues intenta dormir y relajarte,no pienses en el Ironman,aunque se que es dificil,pero cuanto mas relajado llegues mejor te saldrá todo.De todas maneras creo que no vas a tener ningún problema en conseguir tu objetivo,tienes que tener confianza en los entrenos que has realizado,y un consejo que te doy,intenta programar tu carrera antes de llegar allí,es decir decide todo lo que vas a comer o beber con tiempo,no te fies de los avituallamientos de la organización,ya que aveces no es lo que esperamos,y basta que te siente mal un bidón de agua caliente para que se te vaya todo al traste.Un saludo tio y mucho animo.

robert mayoral ha dit...

tot a punt per Roth!!!
segur que et surt un carreron!

 
Script per a les estadístiques de Google